Va place Piata Universitatii?

Va place Piata Universitatii?

Cei de la Rezistenta se arata oripilati de cum arata acum Piata Universitatii, facand o comparatie fata de cum era inainte si fata de ce a devenit acum. Si bineinteles ca ataseaza poza asta:

466568_463328570408079_1809761900_o

Uitandu-te direct in poza nu intelegi de fapt ce e gresit acolo. S-a curatat spatiul ala de parcare aiurea, alandala, cu masini care mai de care, cu locuri de parcare insuficiente si aglomerate si s-a inlocuit cu o piateta destul de draguta, asa cum au marile orase europene. Sa ne gandim ca noi nu avem o piata din asta in care sa poti sa faci ceva, sa te intalnesti om cu om. La Universitate era cam singurul loc in care asa ceva era potrivit. Plus ca noutatea acestei piete o da bine, iar curatenia daca este intretinuta arata frumos. Ca sa nu zic ca daca arunci o hartie in noua piata a Universitatii, se vede imediat. (daca si politia si-ar face treaba ar fi si mai cool).

In schimb cei de la Rezistenta mi-au atras atentia ca vezi doamne au taiat spatiul verde de acolo. De fapt asta reclama ei. Ma mai uit o data la poza. Care spatiu verde? Ala unde dormeau aurolacii si copacii aia unde se pisa oricine? Sau iarba aia care era pe post de tomberon, iar uneori loc de [… insert orgy word here …].

Sau era mai bine sa ramana Piata Universitatii in stadiul in care a prins-o Google Street.

va place

Si pe bune, face cineva o campanie sa facem padure langa Bucuresti, sa nu mai avem atata praf, sa avem si noi aer, sa avem si noi racoare, sa nu mai avem vijelii si altele? Nu nu face. Eu nu fac ca am padurea in fata geamului.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: