Va veni metroul la timp?

P1080331

Au pornit testele la cel mai scump sistem de monitorizare si de sistematizare al metroului. Adica monitoarele alea ar trebui sa iti spuna ca metroul intra in statie in 3 secunde, iar in momentul in care tu ai numarat pana la 3, trenul de metrou sa fie la coltul peronului.

Pana una alta asta e o masura pe care toate celelalte tari o au deja implementata, numai noi nu prea suntem atat de interesati. La Moscova nu sunt monitoare, dar metroul ajunge fix ora panoului de led-uri, atunci de ce ar mai fi nevoie de monitoare. In Praga sunt monitoare care iti dau o groaza de informatii despre metrou, iar acesta respecta cu strictete programul lor.

Eu sunt curios daca sistemul asta romanesc, implementat bineinteles de UTI (pe cati bani, stie cineva?), va reactiona si se va updata singur daca la Unirii iar nu vor lasa baietii sa se inchida usile sau daca – Doamne fereste – un metrou ramane in vreo statie fara curent.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply