Vanatoarea de vampiri

Vanatoarea de vampiri

Diseara e Halloween. O sarbatoare pagana, chiar satanista dupa cum spun unii, dar care atrage venituri mari pentru baruri, petreceri tematice si oameni dornici de sperieturi.  Halloween e doar o petrecere tematica. Asta ca sa iesim din sfera tampita a presupunerilor religioase sau ce se mai vorbea zilele astea la televizor.

 

Pana una alta diseara o sa am o surpriza pentru voi, un articol programat, daca imi va functiona corect scriptul ala de publicat articole. Ca nu l-am mai folosit de foarte mult timp.

Pana atunci, diseara mergem la vanatoare de vampiri. Drept urmare daca va imbracati in vampiri in seara asta, la petrecerile din Centrul Vechi, noi o sa exorcizam vampirii pe care ii intalnim cu sos glen. Si o sa fie fun. Inteleg de la Dascalescu ca avem si o trusa pentru asa ceva.

Pana una alta, dupamasa, la KFC, intre orele 17-18, la orice restaurant KFC din tara, primesti gratis 3 aripioare picante si un sos glen, asta doar daca vii deghizat in vampir.

Pana duminica, pe pagina de facebook KFC, exista o aplicatie in care puteti sa va faceti varianta voastra de groaza sau a prietenilor, puteti castiga unul din cele 20 de premii a cate 4 meniuri de 5 Hot Wings, o portie medie de cartofi prajiti, o racoritoare la 0,4 l si un sos de usturoi.

Untitled

O da, voi rade. Deci daca diseara sunteti la vreo petrecere si ma auziti razand, hai sa bem un shot.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply