Viata de internet cafe

De obicei net cafe-urile sunt chestii efemere. Au intrat puternic in piata din Romania, au fost principali furnizori de internet pentru cartiere si principalul loc unde se intalnesc tinerii pentru a face un joc in retea sau pentru a vorbi pe net cu diverse persoane.

Vremea lor a trecut si nu prea. Eu nu consider ca un internet cafe ar avea de suferit acum, dar va trebui sa devina mult mai exclusivist si cu servicii mult diferite fata de doua mese si cateva calculatoare intr-o camera.

In schimb a fost o vreme misto, o perioada extraordinara unde s-au format mari caractere. Am avut un net cafe in Pitesti, acolo unde era tinut piticu.ro, acum s-a inchis, dar au ramas memoriile. M-am intalnit aseara, nu cu principalii clienti, ci cu prietenii pe care mi-am format acolo si ne-am amintit de toate. De la bauturile din noapte cand nu stiam cum si in ce fel am ajuns acasa, la cat de mult am putut sa radem si cate glume se puteau face atat in sala de net, cat si la radio, sau pe strada. 😉

Teoretic pana la urma viata merge inainte, dar prietenii raman. Si astia ii gasesti exact atunci cand ai nevoie de ei. 😉

maxim internet cafe

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: