Victime colaterale

Murgeanu a fost mai destept decat Videanu. De asta nu l-au lasat sa candideze la primaria generala.  I-au facut o campanie proasta si a pierdut. N-avea cum sa castige in fata lui Chiliman, ala chiar a facut ceva pentru sectorul 1. Cel putin … au trecut 6 luni de cand s-a reabilitat parcul de la Piata Presei. Nu s-au spart bancile. E remarcabil.

Blaga la generala …  hai sa fim seriosi. El era bun ca ministru de interne, pe vremea cand era mai tanar si mai voios, acuma dadea impresia unui om care nu poate sa care doua plase de la piata acasa fara sa aibe probleme de sanatate.

Cristian Diaconescu? Alt om care a fost obligat sa candideze. A venit si a plecat asa cum a venit, fara nimic. De ce l-au ales pe el? Pentru ca au fost PSD-istii atat de ipocriti incat sa nu-l aleaga pe Oprescu.

Bodu? Mai bine candida independent. Parea mai de gasca
Astia’s oameni ai caror cariera politica s-a cam incheiat.

O alta analiza a Ancai: Ştim că sectorul 1 e mai bogat, dar chiar aşa în 4 să ne lăsaţi cu şpăgarul gras al lui Voiculescu?!

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: