Victor Ponta, urmărit penal pentru faptele pe care el le-a comandat

Victor Ponta, urmărit penal pentru faptele pe care el le-a comandat

Știti care e ironia sorții? Victor Ponta este urmărit penal fix pentru faptele pentru care el a cerut DNA să facă urmăriri.
Adică:

 

„În dosarul mediatizat prin comunicatul nr. 494/VIII/3 din 13 martie 2015, privind presupuse acte asimilate corupției săvârșite la companiile energetice Turceni și Rovinari în legătură cu încheierea unor contracte de asistență juridică, Biroul de Informare și Relații Publice este abilitat să transmită următoarele:
1.Procurorii din cadrul Secției de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție au dispus efectuarea urmăririi penale față de Ponta Victor-Viorel, la data faptelor avocat, reprezentant legal al Cabinetului Individual de Avocat

„Ponta Victor-Viorel”, în prezent prim-ministru al României, cu privire la săvârșirea infracțiunilor de:

– fals în înscrisuri sub semnătură privată (17 infracțiuni)
– complicitate la evaziune fiscală în formă continuată
– spălarea banilor”. 

 

Cu alte cuvinte, Ponta a urlat sus și tare că presa fură, că contracte pe drepturi de autor, că spalare de bani, etc. Ghici ce! Nimeni din presă nu a fost prins cu problemele astea. Pentru că există dovezi. Există articole, există emisiuni, există drepturi de autor.

 

Dar în schimb, se arată în referatul DNA, Ponta a emis contracte și facturi pentru o muncă pe care nu a depus-o. Aparent e o situație gri aici. De ce să vină DNA să verifice dacă s-au respectat termenii contractului între două companii private. Dar stai. Spre deosebire de presă, Ponta nu a făcut contract între două firme private, ci a avut un contract cu statul. Așa înteleg. Drept urmare, da, astea se verifică.

 

Altfel, e o situație imposibilă pentru România. Primul ministru să fie cercetat penal s-a mai văzut în lume. Dar să zică ca nu există dovezi, nu că sunt fapte inventate, ci că nu există dovezi e grav!

Astăzi Direcția Națională Anticorupție a comunicat public că prim-ministrul Victor Ponta este învinuit de fapte penale….

Posted by Klaus Iohannis on Friday, June 5, 2015

â

Bonus, conținut relevant găsit de un motoraș din ăsta instalat pe blog.
Untitled
 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: