VIDEO: RoNewMedia, ziua 1

VIDEO: RoNewMedia, ziua 1

Ronewmedia este de departe cel mai mare si cel mai important eveniment de new-media din Romania. Vorbeam miercuri dimineata atat cu Dragos Stanca, cat si cu Gabriela si amandoi mi-au spus ca aceasta este ultima editie a lui Ronewmedia in formula actuala. Evenimentul trebuie sa se transforme intr-un festival, intr-un eveniment de putere si de marime europeana. Si asta pentru ca piata din Romania a ajuns deja sa conteze.
Si nu numai acesta este motivul pentru care Ronewmedia este la ultima editie in formula actuala. Este cel mai mediatizat eveniment online al anului din Romania, iar asta doar prin prisma faptului ca a avut parte de un ministudio live pe net, realizat de REALITATEA.NET, asa cum numai politicienii au privilegiul sa aiba la evenimentele politice foarte importante.

Eu realizez acest ministudio live pe REALITATEA.NET in toate zilele Ronewmedia, din sala Ronewmedia si incerc sa va aduc in fata voastra cele mai relevante si cele mai importante persoane ale evenimentului. Astfel incat am vorbit astazi cu Sergiu Biris de la Trilulilu si Calin Rotarus acum general manager la Goldbach Audience.

Dar am avut parte si de invitati straini care s-au bucurat de Romania, de ce au gasit aici, de amploarea si de importanta evenimentului Ronewmedia. Nils Andres de la Brand Science Institute ne-a explicat care este stiinta din spatele Social Media, iar Monica Mircea si Nancy Nemes ne-au explicat cum Social Media influenteaza si ajuta afacerile.

Printre altele, pentru ca a fost o zi extrem de aglomerata, premierul Victor Ponta a venit la Ronewmedia sa participe la paneluri, sa isi prezinte aplicatia pentru Appstore si sa anunte ca Romania intentioneaza sa nu ratifice ACTA. Moment pe care eu l-am comentat in primul meu breaking news, in direct, la REALITATEA TV.

Nu puteam de altfel sa nu ratez momentul de a face cateva poze cu primul ministru Victor Ponta. Nu stii niciodata cand ai nevoie de ele.

Ronewmedia continua si in zilele urmatoare, iar eu voi fi acolo sa va aduc cei mai buni invitati pe REALITATEA.NET si cele mai tari momente de la conferinta.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: