Viitorul PR-ului

Viitorul PR-ului

Luni seara am fost, asa cum va anuntasem, la o intalnire despre comunicarea online, marcata de ziua internetului. Sala a fost plina ochi de tineri si tinere care vor sa faca PR, comunicare, care vor sa isi deschida un blog, care vor sa activeze in domeniul relatiilor publice. Si care deja activeaza. Cam asta a fost atmosfera vazuta de la masa mea.

Si trebuie sa va spun ca am plecat de acolo destul de ametit. Si nu numai din cauza tigarilor sau a luminii slabe, ci din cauza tirului de intrebari la care am fost supusi. Adica am vorbit mult, iar tinerii (ce limbaj aiurea, de parca eu as fi cu par alb) sper ca au inteles multe din ce le-am spus. Daca nu, ii astept si aici in comentarii cu intrebari.

Cert este ca PR-ul are un viitor stralucitor. Mai ales din cata implicare si cate intrebari s-au pus luni seara. Iar daca Sorin m-a prezentat pe mine ca un critic al acestei meserii, stati fara grija, acum voi fi un critic si mai mare, al tinerelor talente.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: