Vina de a fi diferit

Vina de a fi diferit

Ieri am fost taxat intr-un mod absurd de oameni absurzi, pentru un singur motiv: acela de a fi diferit. Acela de a nu gandi la fel ca turma, acela de a nu face la fel cum fac toti altii, asa cum gandesc toti altii. Eu mi-am manifestat o opinie, mai ales, mi-am manifestat o opinie in perfecta cunostiinta de cauza, pentru simplul motiv ca am fost acolo, am facut asta. Iar tocmai ca am trecut prin aceasta experienta, ma face indreptatit sa am o opinie, mai ales aceasta opinie pe care mi-am exprimat-o.

 

In urma acestei opinii, nimeni nu a stat sa analizeze, sa faca macar o analiza pe text sau sa gandeasca daca e o idee corecta sau incorecta. Au venit doar sa injure. Si ma bucur oarecum. Momentul in care te injura cineva, inseamna ca totusi isi pierde doua minute din viata sa iti acorde tie atentie. Mai ales ca atentia asta nu inseamna nimic pentru ei.

 

O sa va spun o poveste si atat. Cand am trecut prin experienta asta, am avut norocul sa am doi prieteni aproape. Doi prieteni. Atat. Si nu ca as fi avut nevoie de ajutor, ci pentru ca asa am fost sustinut sa fac lucruri misto si sa ma dezvolt calumea.

Asta e povestea, atat. As putea sa mai intru in amanunte, dar nu isi au sensul.

 

Stiti insa ce se intampla acum cand cineva face acelasi lucru? Si mai ales, scrie pe Facebook? Primeste like si share. Atat. Am facut si asta. Am primit like si share. Yes ce misto. Like si share!

 

Si asta inseamna, ca in 2014 sa nu ai nici un prieten.

Si mai e ceva …

 

 

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply