Escape from /dev/null

Escape from /dev/null

Google anunta organizarea concursului de programare Escape from /dev/null, care va avea loc la Bucuresti, pe 25 octombrie, la Impact Hub (Str. Halelor, nr 5). Escape from /dev/null este o competitie de programare construita pe un model de joc online multi-player, avand in spate o poveste science-fiction. Evenimentul se adreseaza programatorilor, studenti sau profesionisti, inscrierile fiind deschise la aceasta adresa. Inscrierile la Escape from /dev/null Bucuresti se pot face pana pe data de 5 octombrie. Numarul participantilor este limitat, selectia candidatilor urmand sa fie facuta de o echipa  Google.  Cei selectați vor fi informați cu cel puțin două săptămâni înainte de concurs.Tehnologiile utilizate în competiție sunt C++, Java și Python. 

Escape from /dev/null este o competiție de programare construită pe un model de joc online multi-player, având în spate o poveste science-fiction. Participanții trebuie să navigheze pe o planșă, prin rezolvarea unor probleme de codare, din ce în ce mai complicate. Fiecare problemă rezolvată permite participantului să avanseze într-o nouă poziție pe planșă și să-și aleagă o nouă provocare.

 

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply