Violentele din Ferentari ( breaking news )

Gata … au venit si la noi violentele din Franta. De ce ? Pentru ca daca pana acum ii speriasem cu jandarmi, tunuri de apa, si extrem de multa politie pe strazi cu toate girofarurile pornite; acum am ajuns ca ei sa ii cunoasca pe politisti, sa se imprieteneasca cu ei, sa ii evite, si sa se dezvolte in liniste.

Astfel i-am speriat si i-am tolerat in acelasi timp.
De asta vedem acum batai de strada in Ferentari. De asta au intervenit jandarmii acum acolo. Iar … asta nu se va opri acum, pentru ca ei n-au curent, pentru ca au bani, cunostinte si … pentru ca se vor strange mai multi. Drept urmare, o sa vedem chestii deosebite in Bucurestiul lui 2006. Si daca aresteaza jumatate din ei, ii calmeaza un pic. Pana cand le da drumu iar. Dar, o sa revina panacotarii. 🙂

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

4 thoughts on “Violentele din Ferentari ( breaking news )

  1. MDEA!Gigi Becali le dă o mână de ajutor, aşa că o să le plătească datoriile.

    VREAU ŞI EU O CASĂ!!!!Nu-mi dă şi mie Becali una????

    Cred că tre să fugim din ţară până ajunge Becali preşedintele României!

  2. hmmzzz ..pitic … de fapt aia din Ferentari au iesit in starzi deoarece de vreo 2 ani de zile in fiecare sera in jurul orei 7 le cade curentu … si asta din cauza ca la 200-300 de metri sunt ghetourile ..si aia se leaga la puntul TRAFO de capul lor … si totul se sfarseste prin scrtcircuite ..de fapt de-asta eau iesit oamenii in strada … nu de nebuni .. si au mare dreptate … pentru ca aia care au iesit nu erau numai tiganii , ci si romanii care stau acolo (de voi,de nevoie) si care au toate facturile la zi … capisci ?

Leave a Reply

%d bloggers like this: