Viscol in Bucuresti si in tara

1141150626 hr 758

ImageZăpada şi viscolul au pus stăpânire astăzi pe sudul ţării. În unele judeţe, a fost chiar prima ninsoare serioasă din această iarnă, şi mai peste tot se circulă foarte greu.

Cea mai gravă situaţie s-a înregistrat în judeţul Argeş. O puternică furtună de zăpadă a paralizat Piteştiul în această după-amiază. În câteva zeci de minute, oraşul a devenit un uriaş patinoar, care a dat bătăi de cap atât şoferilor, cât şi pietonilor. Traficul a fost un coşmar, şi, cu toate că au circulat cu viteză redusă, câţiva conducători auto nu au avut cum să evite tamponările. Utilajele de deszăpezire au apărut abia după o oră.

Şi la Craiova, ninge de mai bine de şase ore. Imediat ce oamenii au ieşit de la serviciu, pe străzi s-a creat un adevărat haos. Stratul de zăpadă măsoară chiar şi 10 centimetri, cu toate că utilajele au fost scoase pe străzi. (Realitatea TV – Marti 28 Februarie 2006, 20:07)

Un singur comentariu la stirea de mai sus … sweeeet …. ;;) zapadaaaaaaaaaa … cred ca o sa ma duc pe jos acasa … cu toate riscurile de a face 4 – 6 ore ;;)  … dar merita … asta ca sa imi statur eu foame si nevoia de a ma balaci in zapada … Sper numa sa nu fi lasat geamu deschis azi cand am plecat de acasa ;;)

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply