Visul Romanesc

Gustul artistilor romani n-ar trbebui sa fie comentat, el este de cele mai multe ori … sa zicem cel putin dubios. Dar tocmai pentru asta merita circumstante atenunante. Insa atunci cand artistul nu stie ce vrea sa deseneze si cere parerea publicului, iar acesta il influenteaza. Atunci iese asa ceva.

Si ramai tampit si te uiti la o chestie in locul celor doua steaguri ale Romaniei, care ar fi trebuit sa fie in locul statuii comuniste a lui Lenin.  Si vezi ca acea chestie seamana fix cu o geanta de voiaj, in care ai porcul, covrigul, cainele si prazul. Geanta cu care tu pleci in Italia, Spania si alte tari mai triste sau mai putin triste.

Si astfel stricam intr-un mod total artistic si total placut orice urma de patriotism sau respect pentru tara, atunci cand inlocuim un simbol al Romaniei cu un praz. Si chiar daca asta s-ar fi dorit a fi un semnal de alarma, degeaba acum, degeaba tras in perioada zilei nationale.

Siteul de care s-au folosit magnificii artisti sa isi atraga solutii pentru lucrare este visulromanesc.ro

Poza facuta de Anca.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: