Vitantis va iubeste, drept urmare premii mai mari

Inainte de toate sa anuntam castigatorul saptamanii trecute: este Denisa, care a mai stat pe calculator dupa ce si-a culcat fetitele sa faca toate calculele cumparaturilor. Si ea ne-a spus si cea mai frumoasa poveste.

In schimb din aceasta saptamana cei de la Vitantis vin si va spun cat de mult tin la voi. Astfel incat suplimenteaza premiul de 780 de lei cu inca 300 de lei. Whoa!

Ce faci in centrul comercial Vitantis?

Eu v-am mai spus despre Vitantis ca e misto. Sa va reamintesc ca acolo in fiecare sfarsit de saptamana puteti sa va duceti cu copii, iar acestia sa se bucure de ingrijire adecvata si de activiati recreative cat timp faceti cumparaturi. Acolo gasiti roata norocului, cu toate incercarile castigatoare. Tot acolo gasiti bere bulgareasca, pentru pasionati sau nostalgici. Dar si toate magazinele de haine care va trebuie.

Ce castigi acum la Vitantis?

Am simplificat concursul, asta tocmai pentru ca voi sa puteti castiga mai usor si sa simtiti ca participati la concurs. Asa incat pentru a castiga 780 de lei cumparaturi la Carrefour Vitantis si 300 de lei la magazinele Fox si House of Art, trebuie sa lasi un comentariu  în care să descrii de ce merită să faci shopping la Carrefour Vitantiscum se poate trăi decent o săptămână pe baza reducerilor și  ce vei face cu voucherul câștigat.

Atat. E complicat? 🙂

Stefan si Chinezu sunt inca o sansa in plus pentru voi sa castigati premiul asta. Deci, mult succes.

Vreau sa vad comentarii frumoase si povesti despre cum puteti trai voi intr-o saptamana cu produsele din catalogul Carrefour Vitantis. Cat va fi cosul vostru zilnic, cat inseamna cumparaturile dintr-o saptamana de la Carrefour Vitantis si cum se impart acestea pe zi. Si sa va dau un exemplu, eu: Daca imi iau bere, mancare, paine si ceva pui la rotisor  sau ceva de mancare neconsistent ajung lejer inspre 100 de lei de la magazinul din colt. Atunci daca fac asta de la Vitantis, cu cat ies in castig? Va zic eu, cu cativa zeci de lei pe zi. Tu cu cat iesi in castig astfel?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: