Vodafone a lansat reteaua 4G

Vodafone a lansat reteaua 4G

Vodafone a lansat reteaua LTE 4G astazi, in zece orase din Romania. Reteaua este sub forma de test, nu este publica, adica nu va veti putea conecta acum cu telefoanele voastre la reteaua 4G. Reteaua va fi disponibila public in ianuarie 2013, asa cum a fost platita licenta.
Reteaua 4G de la Vodafone va fi disponibila in banda de frecventa de 1800 Mhz,iar Romania este a 4-a tara din Europa in care se implementeaza reteaua 4G LTE de la Vodafone, dupa Germania, Portugalia si Italia care si-a lansat reteaua 4G aseara. Deci doar la cateva ore.

iPhone 5 va fi disponibil in reteaua 4G a Vodafone.

Daca nu stiti de unde sa va cumparati iPhone 5, iata ca oficialii Vodafone au anuntat ca telefonul iPhone 5 va fi disponibil in 4G la Vodafone. Bineinteles, de cand va fi disponibila reteaua pentru comerical.

Ah, daca vreti sa vedeti cum merge reteaua Vodafone pe 4G, dar si un test comparativ, sunteti asteptati in magazinele Vodafone.

Astazi am facut un test pe modemul 4G de la Vodafone, in AFI, folosind doua servere cu care eu lucrez in fiecare zi. Testul a fost facut in conditiile in care pe langa mine mai erau inca vreo 10 laptopuri tot cu modemuri 4G, pe care le butonau altii, iar viteza obtinuta de mine a fost mai mica decat la inceput.

 

Ma rog, pe 4G LTE viteza la speedtest a fost asta:

speedtest directone

speedtest realitatea

Pe 3G viteza a fost asta:

speedtest vodafone 3g

Am vrut sa pun si torrente sa vad totusi cu cat merge reteaua, dar nu am avut drepturi de admin pe laptopul ala din magazinul Vodafone. Totusi daca lucrezi intr-un magazin Vodafone, fa-mi un test din asta, cu reteaua 4G tragand un fisier de pe torrent de undeva si trimite-mi poza in mod anonim.

 

Poze pe Facebook.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply