Vodafone FTW

Am intalnit azi un card de date 3G de la Vodafone, care nu se conecta. Stiind despre problema am forwardat problema la Vodafone pentru a activa serviciul de date. In schimb am primit un numar de telefon, de la o gagica care mergea pe tocuri, draguta, desteapta, cu voce placuta, care stia cate ceva despre conectarea cardurilor de 3G. Mi-a cerut numarul de telefon si m-a asigurat ca in 10 minute ma suna un tip de la tehnic cu care sa discut. N-am terminat tigarea si m-a sunat tipul, care a descoperit unde era problema fara sa ii zic mai mult decat numarul de telefon, cu care am discutat chestii de calculatoare, de internet, de conectivitate in Vodafone, fara retineri si fara alte tampenii, asta in timp ce imi buta windows-ul.

Mi-a placut, m-am simtit bine. Parca in final nu sunt singurul care sun la un provider de internet si cer chestii SF. Mi-a placut ca m-au inteles si mi-a placut limbajul.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

12 thoughts on “Vodafone FTW

 1. Mare scula pe bascula…
  Daca ne spuneai ca ai avut discutia filozofica de mai sus cu gagica pe toace, era altceva.
  Trebuia sa o fi invitat si tu la cafea…

 2. one question: vad ca pe headerul blogului tau scrie: on the internet since 1996.. cum asa ?
  in pitesti in ’96-’97 nu exista internet decat la facultatea de electronica si asta numai fiindca a insistat puternic un prof. care dupa un an s-a carat in Canada (scarbit de Romania, desigur).
  apoi o buna bucata de vreme internetul a fost monopolizat de profesori (studentii nu aveau acces, “infectau calculatoarele cu virusi de pe internet” 😛 ) iar pe la inceputul lui ’98 au inceput sa bage net de la facultate colegiul bratianu, colegiul odobescu, barbu etc.

  enlight me…

 3. Off topic: Piticule si tu acu la ce faci reclama in postul asta ? La gagicile misto si inteligente de la Vodafone ? Sau la Vodafone ?
  (It’s just a joke !)… :)))))
  Andrei… 😉

 4. la canad netul a aterizat pe la inceputul lui ’99 …
  deci intoarce tu 6-le ala si fa-l 9 😀

  care marian? unu’ cu pleata 😀

 5. si de unde stiai tu ca femeia aia purta tocuri si mai era si draguta? ai uitat sa ne spui asta :P. si ca sa comentez la ce s-a scris mai sus,nu sunt eu din Pitesti dar nici din Buc dar in 96 aveam net la liceu si stateam toti pe irc la laboratorul de informatica

 6. gica te inseli… daca stateai pe net la balcescu (bratianu whatever) tot prin 98-99 stateai…
  constantinescu a tras niste sfori si fundatia soros i-a dotat pe cei de la balcescu cu computere si i-a conectat si la net… liceu care nici macar nu aveau clasa de info pe vremea aceea, iar odobescu aveau olimpici pe tara in fiecare an … au inventat-o ca sa primeasca donatia.

  trust me, I know 😉

  PS: despre irc… prin ’98 eram cu dalis in laboratorul de info la facultatea de electronica atunci cand a inreg. #pitesti pe undernet … nu-mi spune, stiu: stateai mai demult si pe alte canale…

 7. oh, acum vad ca nu esti din pitesti… pitesti a fost al 2-lea nod, nu a 2-a locatie…e posibil sa fi avut net prin ’96… who knows

 8. 98 – 99 eram deja pe dialupu lu romtelecom folosind serveru de la balcescu si conturile de la canad 🙂 deci trebuie sa ne cunoastem atunci 🙂
  ah … si numerele cu 89 de la romtelecom 🙂

Leave a Reply