voi cu cine tineti?

M-am trezit ca de doua zile a luat foc blogosfera. Asta e normal. A revenit lumea din vacanta are chef de bloguit. Dar, a revenit cu manele. Si, nu pot sa nu ma uit pe vreo doua bloguri la alegere si sa nu vad aceeasi manea idioata promovata.

Asta ce inseamna, ca sunteti manelisti, nu?  Asta inseamna ca voi atat ati invatat bun din toata experienta voastra. Si anume ca mergem acasa, sau la munte, in vacanta, ascultam manele, revenim pe net si le impartasim tuturor ca sa se simta toata lumea bine.
Sau nu suntem manelisti, ascultam house, rock si alte muzici, sau mai bine … ascultam de toate in afara de manele, dar punem manele pe blogul propriu. Chipurile ca sa atragem vizitatori pe pagina. Si … oare, ce vizitatori or veni pe pagina ca sa vada asa ceva. Asta … va face unul dintre ei.

Si uite asa, expresia cu televizorul se transforma in blog 🙂

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

15 thoughts on “voi cu cine tineti?

 1. Neuronu.. am o vorba pt tine… pot sa beau o tona si sa fiu muci .. ca tot am sa rup dj-u in 4 daca baga manele ! iar daca sunt intr-un club or something cel mai probabil plec dupa primele acorduri…
  …si afirm chestiile astea dupa ce am fost dj intr-un loc unde se difuzau doar manele ! (in casti ascultam Brooklyn Bounce si lor le dadeam rahatul) dar asta nu o sa se mai intample indiferent cati bani mi se ofera !

 2. deci pana una alta…. Dolãnescu p0wer =))
  la naiba :))) nu mai pot fi shi eu fan inrait ca vin altzii sa`mi dea`n cap =))
  da` eu v`am mai spus sa nu fitzi invidioshi…da` voi nu shti nuuu :)))
  va roade pizma.

  P.S. Dolanescu in the mix…live from Baicoi, warm`up Maria saltaretzu
  tzi`ai dracu de simpatici…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: