Voi primi si eu mesaje de la Ponta

Voi primi si eu mesaje de la Ponta

Sunt fericit, tocmai am gasit pe cineva care sa ma inscrie si pe mine in lista de sms-uri electorale in momente cheie.

Am participat la un sondaj sambata seara la Armin van Buuren. Tipa de acolo nu avea nici o legitimatie, nici nu s-a prezentat, doar a vrut sa ma intrebe daca o sa particip la sondaj. Cand i-am zis ca da, ca vreau si eu sa primesc SMS-uri electorale, mi-a zis ca nu, nu voi primi asa ceva. Sigur, dupa ce mi-a cerut numarul de telefon si adresa de mail, m-a intrebat daca ma duc sa votez si cu cine votez. Nu avea asta de completat acolo, dar sunt sigur ca voi primi mesaje electorale.

In final voi reusi sa va dau si eu pe Facebook mesajele electorale cand le voi primi.

De altfel, cand va intrebati ce se intampla cu datele voastre personale si de ce primiti mesaje de va mai mirati de nu stiu unde, amintiti-va ca ati dat cu buna voie adresa de mail si numarul de telefon in astfel de sondaje. Iar 360insights nu se tem de a vinde aceste date mai departe. Din sondaje nu se fac bani, din date personale, cu siguranta.

Update:
360Insights mi-a trimis urmatorul mesaj.

Intr adevar, 360insights a avut o echipa de operatori de interviu la eveniment, dar nu in scop electoral, ci pentru a culege date pentru un proiect al carui client este unul din sponsorii evenimentului.
Mentionez ca 360insights nu a efectuat si nu efectueaza studii politice si nu dorim sa fim asociati in vreun fel cu un anumit partid sau candidat.
Daca ati incercat sa accesati linkul de pe cartonasul primit, ati observat cu nu este vorba despre un sondaj politic.
De aceea va rog sa rectificati articolul respectiv sau sa il scoateti de pe blog.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply