Vointa?

E un moment in care vrei. Si vrei orice. Si … iti amintesti ca atunci cand erai mic … te puneai in cur in mijlocul pietei, incepeai sa plangi si sa tipi ca vreau aia, iar parintii tai sunt obligati sa iti cumpere, pentru ca tu sa nu mai tipi. De fapt, cum sa nu iti cumpere atat timp cat tu esti odrasla si iubirea lor.
Cand te faci mare, e neboie de aceeasi atentie, de fapt de mai multa. Pentru ca acum esti adolescent, ai nevoie de telefon mobil de ultimul racnet, ai nevoie de tzoale frumoase, ce se preteaza la calitatea ta de fata draguta si la calitatea ta de baiat misto.

Se intampla mai tarziu sa ai prieten(a), iar atunci ceea ce faci se cheama fitze. Pentru ca mananci de la un anumit restaurant, pentru ca te imbraci cu anumite tzoale, pentru ca asa te-ai obisnuit. Si asta inseamna ce? Ca asa vrei tu? Sau ca asa sunt fitzele?

Hai sa transpunem ce am scris mai sus in plan sentimental. Sau e prea greu?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

8 thoughts on “Vointa?

  1. Cand esti adolescent si ai accesori doar de dragul de a le avea, sau din sentiment de turma, atunci sunt fite. Cand esti adolescent si parintii te rasfata iar tu in schimb nu duci 10 clase pe puteriile tale atunci e prostie.

  2. Auzi, dar daca dialogati voi face to face si lasati dracului bloagele,nu ar fi mai bine?
    Parere de om batran…

  3. PS: …sa lasati dracului bloagele si panseurile astea filozofale. Daca este iubire, si mai e si deschidere spre discutii, restul vin de la sine. Invatati sa vorbiti.

    PS: Postul asta devine la fel de gaysh ca al Andresei:))

  4. De când mă ştiu n-am plâns că vreau acel lucru. Doar am zis şi dacă a fost cineva să mă audă bine, dacă nu dorinţa s-a transformat în frustrare. Pentru că nu primesc atenţie, iubire… devin indiferentă şi mă retrag în “micuţa mea cameră”… măcar nu caut alte camere mai spaţioase sau mai frumoase…

  5. imi place de voi….piticu….innocente….comunicati pe blog… tare! aveti o relatie pe blog…. “foarte tare” felicitarile mele!!!

  6. nu vad ce e atat de tare… sau cel putin (sa ma ierte anca la care tzin) nu inteleg cum un om cu CREIER (asa cum consider ca e Innocente aka Anca) poate reactiona astfel ! indiferent cat de ranit si de suparat ai fi .. iti moderezi simtirile si le canalizezi in alte parti ! Mai mult sunt convins ca nu a rezolvat nimic ! ba mai mult nu a facut decat sa sape mai mult in groapa aceea dintre ei care devine incet incet prapastie !

Leave a Reply