Vorbe Grele

Ciutacu vine si raspunde, unde apuca.

ciutacu

Ii intelegem dreptul la replica si il luam ca atare.

De asemenea nu intelegem cum e posibil ca un material in care sunt aduse acuzatii unei intregi sfere, sa fie editat, iar acele acuzatii apoi indreptate unei singure persoane. Probabil ca nu stia, nici n-a apucat cand sa afle, ca daca a scris un lucru, oricum ar fi fost el, in acea masura a aparut pe feed , apoi daca a modificat e irelevant.

Bun. Tu ne-ai luat blogosfera, pentru ca poti, unii ti-au luat siteul.

Mie imi este greu sa cred cum toat trustul intact il stimeaza pe Dan Voiculescu ca un adevarat om de afaceri. Si toti il urasc de moarte pe Basescu. Ca deh … asa e trendul.

De asemenea mie imi este greu sa inteleg cum toata redactia de stiri si-a facut bloguri, exact in termen de doua saptamani. Ca sa nu bata la ochi nu?

Draga Victor, ne-am discutat prea putin live, ca sa putem sa ne uram atat de mult. Nu eu ti-am luat situl, nu stiu cine, ai deranjat tu pe cineva. Pe mine nu m-ai deranjat. Insa, in loc sa critici, propune ceva constructiv, nu e asa de greu.
Hai sa facem maine anticipate si sa alegem pe cine? Sau … hai sa dam foc la o masina in piata victoriei, poate se simt aia de acolo ca e ceva ce pute.

Nu stiu … vino cu o idee, nu cu acuzatii gratuite, fara dovezi. Bineinteles, la fel cum fac si altii de aici.

Fa in asa fel incat sa nu te numim Ciutacu de la intact, care sta si … pentru salariul de-l primeste.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply