Vorbeste fara griji cu cartela prepay

De ceva timp incoace sunt doua comunicari puternice ale operatorilor de telefonie. Unul e cartela prepay si celalalt e abonamentul premium. Fiecare dintre ele se adreseaza unui anumit tip de clienti. Daca abonamentele se adreseaza in principiu persoanelor care au nevoie de comunicare nelimitata, cartelele prepay se adreseaza celor care vor sa faca cat mai multe cu telefonul, dar fara sa se lege de operator cu un contract sau fara sa fie obligati la plata unei sume lunare, fara de care nu ar mai beneficia de acele servicii.

De ceva timp incoace am fost atras de avantajele cartelei prepay. Am o cartela prepay din 1999 si o folosesc de atunci cu incredere. Nu m-a dezamagit niciodata, am putut sa dau telefon cand am vrut eu, m-am dat pe net cand am avut nevoie, am luat cat credit am dorit fara sa fiu nevoit sa am  mai mult sau mai putin. Cateva dintre avantajele Cartelei: nu trebuie sa te duci sa ii spui operatorului de telefonie mobila unde stai, de ce stai acolo, ce salariu ai, ce factura la curent ai, sa ii justifici ca esti proprietar sau mai stie cine ce. Mai ales nu trebuie sa astepti abonamentul in fiecare luna sa te sperii de cat ai vorbit, vorbesti de cat credit iti iei si poti sa controlezi foarte bine costurile.

Pe langa astea intra si ofertele speciale.  La Cosmote pentru cartela Frog se ofera net gratuit, nelimitat, cu serviciul web’n walk. Da, e internet GPRS, dar e fix nelimitat. Adica daca vrei sa tweetuiesti toata ziua, bagi cartela in telefon, incarci cu 6 euro, activezi extraoptiunea Frog si gata. Apoi ai si notificarile SMS gratuite. Adica poti sa tweetuiesti direct pe SMS, daca n-ai un telefon scump sa te dai pe net. Si mai primesti si 1000 de minute si 1000 de sms-uri catre Cosmote, apeluri voce si sms-uri nelimitate catre prietenii tai din grupul Frog si 70 de minute nationale. Eu va zic ca am chestia asta cu 70 de minute nationale si nu reusesc sa mi le consum in fiecare luna.

Deci avem asa, twitter, internet nelimitat,  mesaje, minute gratuite si toate astea fara abonament. Asta e avantajul cartelei prepay.

Detalii aici, click cu incredere!

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: