Votam Geoana daca ne luati shaorma

In seara asta am parcat langa touareg-uri, mercedesuri si alte masini negre in fata la shaorma, ca sa-mi iau cina. Ca sa nu fiu mai prejos am lasat motorul pornit si m-am dus sa comand. Pana mi-a fost gata shaorma, au aparut si baietii de la PSD cu geci de genul Mircea Geoana presedinte, cu o tipa blonda pe post de organizatoare, dar si o groaza de activisti carora le era foame. Si s-au pus buluc peste casa, incercand sa se hotarasca ce sa isi comande, tipa blonda platea.

Pentru ca nimeni nu se grabea sa stranga banii de shaorma, tinerii au inceput sa strige: Votam Geoana daca ne luati shaorma! Dupa care au inceput sa fie galagiosi, asta pentru a se putea impune si a obtine o masa pe gratis.

Nu, sa nu credeti ca ei se vand asa de repede pentru un vot. O shaorma azi, o cola maine si tot asa pana trec alegerile, astfel incat sa le fie lor bine. Ca un vot in plus sau in minus nu se prinde. In schimb intr-0 incercare cam disperata si din punctul meu de vedere seamana cu o secta, PSD-ul a lansat si un site de campanie pentru tineri. Site in care evidentiaza faptul ca daca esti cu ei, in secta lor, e de bine, ai parte de distractii si de chestii misto, acum, in campania electorala.

Cat despre alegeri, am fost interesat sa vad ce gandeste lumea si am primit raspunsul asta: @piticu21 $arr = {Antonescu, Oprescu, Geoana}; $i = random(0,2); vote($arr[$i]); Iar daca vad duceti pe firul discutiei o cititi pe toata. Iar asta e si mai grav, sa faci random intre trei, doar sa vezi ce iese si ala e, inseamna ca sansele noastre sunt reduse.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: