Vreau non-stop-ul inapoi

La mine in cartier s-a inchis singurul non-stop care era deschis noaptea (!!!) . Acum am ramas cu un magazin, pe care scrie non-stop, dar e deschis noaptea doar cand are cineva chef sa stea acolo. Drept urmare sunt cam nevoit sa imi fac cumparaturile la Nic-ul din Dorobanti. Bai, dar cu ce am gresit? De ce sa ma duc la Nic? Oare alt magazin nu mai exista? Pentru ce trebuie sa ma invart eu intre masinile(cei drept nu-s mai scumpe ca a mea, doar au fost cumparate sh) si fitele de acolo ca sa imi iau cate ceva de mancare si o sticla de suc?

Dar lasa, sunt razbunat, din pacate pe pielea mea, dar e bine. Ma bucur de fiecare data de cate ori vad blonde bine, care vin si cumpara chestii de care n-am auzit si pe care nu as vrea sa le incerc pe pielea mea. Sau, ma scarbesc de fiecare data de cate ori mananc mancarea aia cu zgarci, dar ma bucur cand ma gandesc ca sunt si fitzosheniile alea care raman cu ceva intre dinti. Oare se spala pe dinti dupa aia?
Si totusi, Nic ala nu are nimic in plus fata de o benzinarie, ba chiar are in minus, nu sunt piese de masina acolo. In schimb non-stop-ul meu avea de toate. Plus ca aici gaseam mancare semipreparata buna.
Paradoxal nu cred ca angajatii de noapte din magazinul ala castiga mai mult decat cheltuie cate unul din aia cu fitze la o cumparatura, insa ei insisi se simt de parca ar fi prieteni cu arhanghelii cel putin.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: