Bordurile, episodul 2

Cum baietii azi erau fericiti ca a venit cineva sa ii pozeze in timp ce lucrau si i-a dat pe internet, ia sa vedem ce a ramas si in urma lor: borduri sparte si ramase in mijlocul drumului. Adica daca e o straduta dintre blocuri, primaria crede ca poate sa lase treaba asa pentru ca nu trece nimeni important pe acolo. Trebuie sa mai amintesc ca pe strada aia are bar Florin Calinescu si ca pe acolo trece Vosganian in fiecare seara cand vine cu masina de la Guvern?

borduri sectorul 4.borduri sectorul 4 borduri sectorul 4. borduri sectorul 4.borduri sectorul 4 . .

In timp ce oprisem masina in mijlocul strazii si faceam poze la lumina farurilor, pe langa mine a trecut de doua ori o masina de politie, vadit interesata de ce fac eu poze, atat de interesata incat la intoarcere au dat si cu un claxon, asa de efect. Drept urmare, daca ai touareg iti permiti sa parchezi in santuri, daca nu … cum apuci. Si am vazut si masini lovite, dar si masini lasate in mijlocul strazii in seara asta. Sa nu mai zic ca gropile sunt atat de dragute incat daca nu tii bine de volan sari frumos. Si am aparut cu pozele celelalte si pe realitatea.net 🙂

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: