Webstock 2020 pentru două zile

Webstock 2020 pentru două zile

Joi începe Webstock, evenimentul blogosferei și al onlineului romanesc. Este singurul eveniment de acest gen și este singurul eveniment care a ajuns deja la 12 ani de când se organizează. Nu am stat să caut prea mult despre Webstock, deși încă am primul tricou al ediției și încă îmi vine.
Dar am găsit premiile din 2009, asta ca să vă faceți o impresie între ce era acum 11 ani și cum arată lumea care face online acum.

În 2012 chiar prezentam evenimentul la televizor.

Singurul lucru interesant la Webstock este că aici este locul cel mai bun de împrietenire, de a cunoaște oamenii din online și față în față, dar mai ales este locul de împrietenire între branduri și cei care realizează conținut online. De fiecare dată însă sunt alții, vedem cum apar generații noi, dar observăm și cum se adaptează brandurile față de necesitățile comunicării digitale.

La fel cum se întâmplă în evenimentele din afară și la noi sunt multe branduri și multe persoane care vin la Webstock să descopere ce înseamnă digitalul, ce înseamnă comunicarea asta pe telefon, calculator, influenceri, youtube, instagram, facebook, twitter și așa mai departe.

În schimb anul ăsta ne vom întâlni la fel. Dar vom face asta online și o vom face în două zile, joi și vineri.
Programul este pe Webstock.ro.

Live este aici

Webstock 2020 Day 1 from Oveit on Vimeo.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply