Well, salutari din Africa

Am ajuns in final la hotel, dupa o distractie de vreo 90 de euro cu taxiul de la aeroport la 60 de kilometri de Johannesburg, unde este hotelul nostru. Pe strazi e cam pustiu, dar sa zicem ca e 11 noaptea si ca asta ar fi o scuza.

Am primit sfaturi si idei de la un taximetrist care ne-a adus aici, foarte dragut, vorbitor de engleza si foarte cumsecade. Din pacate nici el nu ne-a urat un sejur bun, ci ne-a avertizat de parca am fi mers in Irak sau cine stie ce alta zona de conflict, nu intr-o tara in care e vorba despre un campionat mondial.

Singura problema cu care ne confruntam aici sunt prizele electrice, pentru ca niciuna din camera si nici un adaptor pe care-l avem noi nu se pupa cu marimea prizelor electrice ce e au acestia aici. Pana una alta, incarcam telefoanele (ca s-au descarcat pe avioane) de la bateriile laptopurilor si vedem mai tarziu ce si cum.

Maine vom incerca sa ajungem in Johannesburg sa vedem cum se ajunge la Rustenberg, daca e nevoie sa inchiriem masina (e totusi o distanta mare) si vom vedea astfel daca raul e chiar asa de negru.

Update: am gasit priza pentru curent electric la receptie, deci suntem complet operationali.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: