Whatsapp a dat drumul la voce. Cum se activeaza

Whatsapp a dat drumul la voce. Cum se activeaza

Whatsapp, aplicatia de mesagerie instant si gratuita a Facebook tocmai a activat optiunea de apel vocal. Asa incat acum nu numai va trimiteti mesaje prietenilor de pe whatsapp, dar ii si puteti suna. Optiunea a devenit activa in urma cu putin timp, este in curs de implementare pentru toata lumea, dar pana atunci, iata cum se activeaza aceasta.

11069212_10153213013741204_816969369312876014_n

Aveti nevoie de ultimul update al aplicatiei si aparent de un telefon compatibil cu aceasta aplicatie. De asemenea pentru a beneficia printre primii de optiunea de voce aveti nevoie ca un prieten care are deja aceasta optiune sa va sune. In momentul in care prietenul va suna, iar voi restartati apoi aplicatia, optiunea de voce ramane activa si se salveaza pe contul vostru.
Dupa care va veti putea suna si voi alti prieteni. De asemenea ei trebuie sa aiba ultima versiune de whatsapp si un telefon compatibil.

Si se aude mult mai bine decat pe viber si functioneaza mult mai bine decat pe viber, unde rata de apeluri ratate e uriasa din cauza limitarilor aplicatiei in ceea ce priveste telefonul.

Deci faceti schimbul la whatsapp.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply