Wikileaks: adevaratele stenograme

De mult, tare de mult n-a mai avut Academia Catavencu un promo atat de misto pe tv. Iata-l:

 

Si nu numai promo-ul e misto, dar surse infiltrate in redactie mi-au trimis inainte sa ajunga la tipar textele de maine, de unde spicuim:

Jurnalistul  Grigore Cartianu apare în cablograma „Omul  cu coasa şi iPad-ul“

O angajată a serviciului de cleaning al Ambadasei SUA, care n-a dorit să-şi păstreze anonimatul, recomandîndu-ni-se Mary Chicken, ne-a pus în posesia cablogramei intitulate „Singing with angels“, clasificată „Strict Secret“. Cablograma a fost găsită udă şi fleşcăită în cuva maşinii de spălat a ambadasei şi se presupune că a fost uitată în buzunarul unei cămăşi pe care ambasadorul a dat-o la spălat. După despăturire, uscare cu foehnul şi decodare, am descifrat în cablogramă raportul vizitei la Ambasada SUA a unui important ziarist român, Grigore Cartianu.  În cablogramă, oficialii americani îl descriu pe Grigore Cartianu ca fiind „a big fan al Mădălinei Manole, al iPad-ului şi al datului cu coasa“. Iată un fragment relevant: „Cartianu susţine că Mădălina Manole nu este moartă cu adevărat şi că, de fapt, ea continuă să ţină concerte printre îngeri. Totodată, Cartianu a dorit să adreseze prin intermediul ambasadei un protest îndreptat împotriva lui Steve Jobs referitor la faptul că iPad-ul nu are balamale. Dl Cartianu a luat în derîdere supremaţia tehnologică americană, susţinînd că românii deţin o maşină perfectă de tuns iarba, mult superioară celor americane. L-am aprobat politicos, dar el a ţinut morţiş să ne facă o demonstraţie şi ne-a dus pe peluza din curtea ambasadei, unde a scos o coasă şi a început să cosească gazonul minute în şir“. Totodată, cablograma precizează că, după cosirea integrală a gazonului ambasadei, jurnalistul român a fost invitat, la rugămintea lui, în bucătăria Ambasadei, unde a cerut să i se pregătească un aperitiv format din şuncă, ceapă, sare şi mămăligă rece, pe care le-a înfulecat în tăcere. Ziaristul a refuzat să dea detalii legate de acest obicei consilierului culinar al Ambasadei, dar e de presupus, adaugă oficialii americani, că e vorba de un ritual barbar ancestral practicat în România. În finalul întrevederii, Cartianu a ţinut morţiş să adauge: „We love you, Mădălina“, apoi a plecat plîngînd, cu coasa pe umăr.

 

Victor Ponta se simte ameninţat de mafia  asfaltului şi vrea  să se stabilească în SUA

Ambasada SUA  la Bucureşti:  „Mogulii organizează lupte ilegale  cu bodyguarzi!“

Premierul Boc a cerut azil politic

„Premierul Emil Boc e aproape hotărît să ceară azil politic în SUA“, se arată într-un document WikiLeaks, clasat cu gradul de secretizare „în caz că interesează, totuşi, pe cineva“. Emil Boc e pur şi simplu îngrozit de perspectiva de a conduce un nou guvern, al şaptelea, pe care i-l pregăteşte preşedintele Traian Băsescu.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: