X si 0

Ma, eu stau si ma intreb… cum dracu sa scrii un articol la ziar in care vorbesti de X si Y? Adica de aia e ziar, ca sa dai nume, nu ca sa aberezi pe langa o tema fara sa dai un exemplu concret. Iar exprimarile cu X si Y nu sunt acceptate nici intr-o discutie normala, fata de un om car ar terbui sa te inteleaga? Nu de alta ca nu te intelege.

Eh, sa trecem peste X si 0, mergem mai departe si ne gandim de unde poate fi scris articolul? Pai unde altundeva decat la ziarul de partid al lui “conducatorul suprem” (!) al presei romanesti.

Si ca tot m-am enervat, imi aduc aminte de o reactie la cearta dintre Raluca si CTP: asa sunt astia cu blogurile, niste nesimiti. Pentru necunoscatori, era tipul ala cu camasa alba si cravata, care abera in mare parte, dar care are gura sa strige atunci cand e de strigat. Eu propun sa-l luam la un miting, la o conferinta ceva, poate face galerie buna.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: