Cine ma mai copiaza

Si de ce?
La ultima intrebare nu stiu sa raspund, pentru ca daca as cunoaste toate gandurile oamenilor as putea sa fac mult mai multe, dar pot sa presupun ca imi copiaza contentul din feed pentru simplul motiv ca vor content bun si gratis, pentru ca vor sa creasca repede in google, pentru ca vor rank si sa fure. Ermmm … pentru asta avem destule metode prin care sa ii cerem lui google sa va ignore. Nu gasesc insa cum sa banez un anumit host sa imi citeasca feedburnerul.
Dar incerc asta:

/sbin/ipfw add reset tcp from www.e-matrimoniale.com to any
Acuma sa-mi para rau pentru ro4.globehosting.net [194.117.236.182], dar nu e vina mea ca si anume clientii vostri sunt exact ca o cacofonie.

In schimb, daca cu tipul de la luminitze am avut discutii anul trecut si le-am solutionat amiabil, mai vedem acum subscriberi ca :
PeScurt.ro/pre beta (+http://pescurt.ro)
Web 2 Crawler (v20; http://www.stiri24.ro)
Wasabot/1.4 (+ http://www.wasalive.com ) Java/1.6.0_02

Voua v-a dat cineva ideea sa imi ziceti si mie ca vreti sa imi preluati continutul? Daca nu … va urez traditionalul MUIE

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: