Zanga Zonga

Eu vad in zonga urmatorul killer al winampului. Ofera tot ce iti ofera winampul tau, muzica, optiunile de shuffle, playlist si o tona de colectii muzicale. Cei care s-au plans ca sunt doar doua piese acolo, n-au dat scroll in jos sa vada ca se tot incarca pagina aia. Si cred ca 6000 de piese sunt suficiente in private beta.

zonga

Imi place cum arata siteul, formatele de bannere incluse direct in design, sper sa iasa si niste brandinguri frumoase acolo, cum e playerul in dreapta, desi as prefera niste controale pentru fiecare piesa in parte in dreptul ei. Si versiunea de mobil e buna.

Da, sistemul mai are de lucru. Mai au de lucrat la usability, sa faca sistem de recuperare al parolei cand aceasta e uitata, sa gaseasca o solutie sa poata porni muzica dupa pauza publicitara. Dar cel mai important sa securizeze muzica ca sa nu poata fi furata din sistem.

Si totusi, 5 euro pe luna pentru un abonament mi se pare cam prea mult. Eu as pune 1 euro, 100 de piese. Si atunci, cine plateste traficul pe mobil, ca o melodie are niste megi, care megi sunt putini pentru ofertele de internet mobil de la noi. Iar pana sa apara si la noi serviciile de internet gratuite pentru anumite aplicatii, mai e ceva de asteptat. Dar vor aparea, asta e sigur si informatia e in exclusivitate.

Cam asta e. Mai butonam.

Zonga

Ah, mai am doua invitatii. Nu le dau nimanui, nu-mi cereti. Ma gandesc cum sa le dau si revin.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: