Ziarul Adevarul, Basescu si Antena3

1157486959 sc 2174

Nu-mi vine sa cred ce se intampla in seara asta la televizor pe Antena 3.

Traian Basescu, presedintele Romaniei, live … se cearta cu moderatorul si invitatii emisiunii sinteza zilei pentru ce a aparut in ziarul Adevarul, in editia online.

Se pare ca, Traian Basescu a postat pe forumul ziarului Adevarul un mesaj.

In acest moment situl ziarului Adevarul este offline. Desi hostul raspunde la ping.
Ceea ce inseamna ca … ori s-a declansat un mic razboi politic, ori … ceva nu e in regula.

In acelasi timp, situl antenei 3 isi blocase posibilitatea de a se posta pe forumul emisiunii sinteza zilei.

In concluzie, avem un presedinte care da cu pumnul in masa ca nu a fost securist. Avem un presedinte care are plasme in birou … cu toate televiziunile din romania. Avem un presedinte care intra pe internet. Si atat timp cat o sa imi citeasca si blogul meu … va multumesc mult 😉

Sunt, si am vazut pe foarte multi care blameaza, pe foarte multi care or sa strige ca, ce cauta Basescu pe internet, ce cauta Basescu la televiziune in direct prin telefon. De ce ii suna Basescu pe astia la TV ca sa isi spuna parerea.

Acesta este cel mai potrivit presedinte. Asta inseamna sa iti placa munca si sa muncesti ca si presedinte al unei tari, tocmai pentru a organiza lucrurile in tara, ce te privesc eventual si pe tine.

De aceea vom vota acest presedinte inca o data.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply