Zonga party, Turbohalle

Zonga party, Turbohalle

Turbohalle e un spatiu tare, tare misto. Daca ar fi sa ne asemanam cu cei din afara pentru spatii de concerte, acesta e foarte potrivit. Singurul lucru de care ar mai avea nevoie Turbohalle, ar avea nevoie de petreceri care sa tina de la 11 seara, ultimul metrou, pana la 5 dimineata, primul metrou. Si bineinteles sa intretina oamenii in perioada aia. Asta e adevarata provocare.

Sonorizarea la Turbohalle e buna, dar se poate si mai bine bineinteles. Bautura sa zicem ca ar beneficia de experienta celor de la Expirat care stiu ce cumpara oamenii. Iar oamenii normali pentru acest spatiu. Altfel i-am putea numi dubiosi. Dar mie dubiosenia lor mi-a placut.
703892 10151353398836204 1895935199 o
Concertele de aseara de la Zonga au fost ok, desi OCS si Coma parca puteau oferi mai mult publicului rasfirat in toate salile. Sa nu ma inteleaga gresit, au parut tematori si speriati, puteau fi mai prietenosi ca sa zic asa, sa ceara feedback de la public, sa se bucure de cele doua aplauze primite. Hm! Poate ca’s trupele prea tinere, totusi.

Oricum, pozele sunt pe Facebook, daca va recunoasteti si vreti sa va taguiti. Astept de la Turbohalle totusi ceva caldura la intrare ca vine iarna, dar si niste semne normale pentru toaleta, stiti, alea cu lumini. Nu o hartie lipita pe perete undeva. Eventual si un loc de parcare, dar daca ar fi petreceri pentru programul metroului n-ar mai fi nevoie de parcare.

Si totusi, cum se porneste bratara aia de la Zonga?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply