1 MEGAWATT de sunet si lumini la Liberty Parade

„Dacă în 2010, la spectacolul de pe scena înaltă de 17 metri, cu 165 mp de ecrane luminoase, s-au înregistrat 250.000 de waţi putere pentru sunet, 300.000 de waţi de lumină, ediţia 2011 înseamnă UN MEGAWATT de culoare şi lumini – record estimat pentru scena de 18 metri şi 220 mp de ecrane luminoase”, a declarat Alexandru Baculea, producătorul general al evenimentului.


Am asteptat confirmarea ca sa va anunt. Deci va fi la alt nivel. Un megawatt de putere consuma cam 500 de case. Deci un cartier intreg, cam atat va consuma Liberty Parade anul asta.

Arena Liberty Parade dispune anul acesta de o nouă amplasare, oferind un spaţiu de desfăşurare mai mare pentru fanii evenimentului. Scena va fi montată pe nisip, perpedincular pe plajă, având marea în partea dreaptă, în partea stângă fiind drumul de acces dintre staţiunile Venus şi Saturn. Accesul în arenă şi ieşirea din acest spaţiu se vor face DOAR pe la porţile marcate – potrivit indicaţiilor din locaţie!
Gazda evenimentului ce va dura 12 ore este VALI BĂRBULESCU.
LINE-UP: SHARAM, CHRISTIAN GREEN, NTFO, DJ ALLEN, VALI BĂRBULESCU, REQUEST 629 (LIVIU HODOR şi DJ ANDI), ADRIAN EFTIMIE, DJ OPTICK, VIKA JIGULINA, DJ RAOUL. Invitatul special al acestei ediţii este SHARAM.
ACCESUL la LIBERTY PARADE este GRATUIT, pe baza buletinului de identitate!  ESTE INTERZIS ACCESUL PERSOANELOR SUB 18 ANI!

#atat

 

Bloggerii care au castigat acces VIP  sunt rugati sa vina la meeting la ora 21:30 la intrarea VIP bineinteles 🙂

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: