Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

4 thoughts on “100 de milioane

 1. Si totusi de ce zici ca nu vor sa comunice? Nimeni nu vrea sa comunice tot timpul, nu? Si asa se pot “inchide” pentru anumite momente, dar nu tot timpul. De ex. de ce nu ai vrea sa ai casti in urechi in metrou? Sau la serviciu cand vrei sa lucrezi si zgomotul/colegii te intrerup?
  So, am Ipod de 2 ani. Dar nu sunt nici singur si nici mai trist… 🙂

 2. Şi totuşi, mai sunt unii care folosesc ipodul ca mijloc de protecţie – mă refer la călătoriile cu mijloacele de transport în comun, unde se găsesc câţiva binevoitori care mă obligă să ascult muzică mai puţin agreabilă, de pe telefonul lor mobil.
  … apropo, n-am ipod că nu am avut bani să îmi cumpăr, dar tot cu căştile în urechi sunt :).

 3. Sunt de acord cu tine că sunt mulţi zombie cu căştile în urechi, dar la fel de adevărat e că un procent semnificativ de oameni folosesc iPod-ul ca mp3 player în momentele în care efectiv nu ai ce să comunici. Cum zicea şi Ionuţ sau Filip, în metrou sau în autobuz.

  Ascult muzică la iPod când ies cu câinele în parc, folosesc iPod-ul ca sursă externă pentru casetofonul din maşină şi ţin date pe el ca să le dau prietenilor când merg pe la ei.

  Lipsă de comunicare şi singurătate? I think not!

Leave a Reply