Sa cumparam combustibil

… nuclear … de la Iran.
Pai de asta s-au apucat sa il produca. Daca benzina nu vor mai avea in curand si ca sa mai pasteze niste rezerve in sondele pe petrol se reprofileaza pe nuclear.
Pe langa temerile de bomba nucleara pe care le dezvolta Statele Unite, Iranul face o chestie foarte interesanta: produce combustibil nuclear pentru prelucrare industriala. Dar, ati auzit voi ca Iranul ar avea vreo centrala nucleara? Nu prea are … are doar fabrica de productie. Asa ca pana se apuca sa creeze centrala, o sa vanda combustibilul. Ghici cui … Romaniei. De ce noua? Pentru ca suntem aproape, pentru ca suntem mai aproape decat Canada, de unde luam acum o parte pentru Cernavoda, si pentru ca … e mai usor sa importi combustibil nuclear din Iran de trei ori mai scump decat sa il produci la Pitesti, unde se intampla acum.

In alte cuvinte … de admirat poza de mai jos … ce senin si bucuros e … si … se chinuie sa il inteleaga toata lumea si sa le spuna ca el e cel bun … insa … il tradeaza ceva.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

2 thoughts on “Sa cumparam combustibil

  1. Pai centrala nucleara din Iran o construiesc rusii. Nu stiam ca Romania importa combustibil nuclear de la canadieni, eu credeam ca il fabricam noi, doar avem capabilitatile. Canadieni ne doar ajuta sa construim reactoarele.

Leave a Reply