100% Euro la M6

Inspirati parca de la emisiunea lui Turcescu astia de la M6 (post de televiziune francez) realizaeaza o emisiune de comentarii si analiza fotbalistica moderata de … o femeie.

Ati citit bine o femeie. Oameni de fotbal moderati de o femeie? O sa avem asa ceva si aici ? Nu. Din doua motive. La noi femeia trebuie sa stea la cratita sa nu stie ce e ala fotbal, iar al doilea motiv … pai noi avem prea multi analisti barbati, din astia de stiu sa dea din gura mai rau decat o tzatza.[ a se citi in orice sens ]

Emisiunea a inceput misto, legatura in studio imediat dupa meci (fara reclame), prezentat invitatii, prezentat subiectul, reclame – 10 minute … dar lumea ramane pe ecran pentru ca stie ce va urma.

Si inca o chestie, inteleg ca noi traducem reclamele de la altii ca sa le dam pe post, pentru ca suntem prea lenesi sa facem noi niste reclame, dar pana si cum le traduc altii arata mai bine 😉

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: