3 minute pana la Universitate

Iubesc zilele in care ajung de acasa pana in piata Universitatii, sau la Intercontinental in fix trei minute . E superb, e un alt aer, se simte un Bucuresti frumos, curat, european, de o adevarata calitate.
Pacat ca sunt cam rare momentele astea. Nu de alta, dar fie el weekend sau zi de lucru, sau greva in Bucuresti, rar mai prinzi semafoarele pe verde, rar mai ai norocul sa nu fie vreunul care sa adoarma in intersectie si sa uite sa plece de acolo.

As fi vrut sa scriu ca am facut doar 5 minute de acasa pana la Romana. Insa … s-a intamplat sa fie semaforul pe rosu si bineinteles un drag conducator auto care a uitat ca la culoarea verde se foloseste viteza intai si se accelereaza.

Intre timp in ultima luna s-a strans atata praf in calculatorul meu cat s-a strans in ultimele 6 luni ale anului trecut. Asta e unul din efectele lipsei de zapada. Asta ca imi zicea cineva ca nu vrea sa vada zapada. Nah … ia praf 😉

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: