52 de ore in picioare, 2.406.648 lire sterline

Chris Moyles e realizatorul matinalului de la BBC Radio1 in Londra. E si comediant printre altele, un om plinut, dar pus pe sotii cu o voce incredibila. Pentru a ajuta copii din Africa si cei nevoiasi din Marea Britanie a facut un radio maraton de 52 de ore. El face emisie doar in picioare si toate aceste 52 de ore le-a petrecut in picioare la pupitrul de emisie.

A strans in total aproape 2 milioane jumate de lire sterline, prin SMS-uri de 1 lira la un numar de telefon, dar si ceva paypal.

A strans 800.000 de lire sterline in jumatate de ora, atunci cand a anuntat ca una din animatoarele postului de radio va veni in costum de baie in studio. La 5 secunde dupa anuntul asta siteul BBC a picat. In schimb cum arata Chris dupa 52 de ore de stat in picioare, vedeti acum.

 

Si toata nebunia asta a fost in streaming video pe internet. Iar un sms trimis azi noapte la radio zicea ca ironic sau nu, asta e una din cele mai misto emisiuni de divertisment tv.

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: