Florin Călinescu pentru Primăria Capitalei

Florin Călinescu pentru Primăria Capitalei

Sunt complet dezamăgit de faptul că în ultimii patru ani bucureștenii au ajuns să urască atât de mult Bucureștiul, încât niciunul dintre ei nu vrea sa candideze la Primăria Capitalei. Drept urmare, pentru că s-au închis posibilitățile de strângere de semnături și de înscriere în cursa electorală avem acești candidați.

photo5909170960123147091

Da, ați văzut bine.

Pe de altă parte, mi-a fost greu să îi găsesc, pentru că nimeni din presa asta nu a făcut vreun site pentru alegerile locale din București. Un site pentru alegerile locale din București, oferea vizibilitate, atât brandului tău de presă, cât și pentru candidați. De la ei luai bani ca să le publici articolele, de la vizitatori luai unici și de la Google, bani gratis din internet. Dar e greu să explici cuiva că aceste lucruri se fac cu luni înainte, nu în ziua alegerilor.

Tot Google are o problema în a indexa și în a afișa răspunsul la această căutare, candidați alegeri locale București. Dar despre asta vorbim separat.

Un singur candidat din lista asta de aici este pe placul meu și pe acela îl voi vota eu. Florin Călinescu este singurul care merită să fie primar. Din aceste motive pe care le expun mai jos.

– Are o experiență vastă de viață și dacă îl urmăriți este extrem de supărat pe ceea ce se întâmplă acum în țară dar și în București.

– A fost director al Teatrului Mic, deci știe ce înseamnă să lucrezi în sistemul birocatic al primăriei și știe ce piedici a avut.

– Are cârciuma din Tineretuluivezi review aici – (și nu numai cred), de unde știe ce înseamnă să te chinui să ai clienți, să menții o afacere și cât de greu este.

– A făcut PROTV, acum trebuie să facă și Bucureștiul. E următorul nivel.

– Cunoaște atât de mulți oameni încât nu cred că ar avea o problemă de influență.

– Știe ce să facă dacă se oprește apa caldă și cu siguranță nu numai că știe cum să abordeze problema, dar mai ales cum să o comunice.

– Nu în ultimul rând, pentru că show-ul trebuie să continue.

Ok, am avut-o pe Firea, care este de la Antena1, acum merităm pe cineva de la PROTV. Merităm să ne și bucurăm, să avem parte de entertainment. Dacă Firea nu a putut să ne binedispună, pentru că nu a lăsat-o echipa, Florin Călinescu sigur va ști ce să facă. Mai ales pentru că îi cunoaște pe toți mafioții ăia, nu vor mișca ei decât dacă va fi de acord.

Florin Călinescu nu trebuie să mă convingă. Din păcate nimeni din ceilalți candidați nu se ridică la nivelul lui. Să îi vedem.

Gabriela Firea a ținut Bucureștiul 8 luni fără apă caldă și căldură, iar acum de două zile a dat drumul la toate centralele termice, de parcă ar fi gerul de pe lume. Avem apă caldă, frumos. Dar cum oricum e ultima lună la primărie și cum tot nu a plătit apa caldă anul ăsta, să se descurce.

Nicușor Dan are timp de matematică pe Facebook. Să-mi spună cineva în comentarii ce afaceri a făcut Nicușor și ce capacități de management are?

Calin Popescu Tăriceanu încă se crede prim-ministru. Poftim banner electoral. Să-i spună cineva că au trecut 12 ani de atunci. Teoretic ar ști să importe mașini, dar nu a mai făcut asta de când a intrat în politică. E doar un om care trebuie să stea pe aripile politice, că alt job nu poate avea.

Ca să fie gluma serioasă la București a vrut să candideze si Viorel Cataramă. Candidatura lui a fost respinsă de Biroul Electoral Central.

Traian Băsescu candidează la București, nu pentru că vrea să fie iar primar. Ci ca să îi fure din voturile lui Nicușor Dan, pentru că acesta este nesimțit. Eu zic doar că unui prof de matematică nu îi poți cere să știe să vorbească. Ei nu pot accepta ideea că 2 + 2 = 5.

Din ciudații candidaturilor de la București, îl avem pe Ioan Sîrbu. Nu are vreun grad de rudenie (sper) cu Victor Ponta, dar nu a existat până acum. Va lua spre 0.5%.

Ilan Laufer ar fi un om cu perspectivă. Are doar 36 de ani. Deci forță de muncă proaspătă. Păcat de faptul că a picat în plasa instagramului și crede că o poză bună pe un banner electoral, este suficientă pentru a câștiga. A fost ministru într-un guvern PSD, deci este conectat la mafia din Primăria Capitalei. E unul din băieții deștepți.

Alexandru Coită. Nu-mi dau seama cum își scrie numele corect, pentru că de asta e limba română frumos cu diacritice sau fără. El vrea să schimbe RADET. Să-i spună cineva că RADET e falimentară și că nu mai există de anul trecut.

Aceștia sunt candidații. Spune-mi tu dacă există vreunul mai bun ca Florin Călinescu. Spune-mi.

Iar ăsta a fost singurul articol din această campanie electorală. Pentru mine s-a terminat campania înainte de a începe.

Păcat de orașul ăsta. Păcat că va ajunge pe mâna vreunui habarnist susținut politic de vreo 3 partide, care vor veni la primărie nu ca să facă ceva pentru oraș, ci pur și simplu ca să fure și să schimbe mafia PSD, cu a lor.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

3 thoughts on “Florin Călinescu pentru Primăria Capitalei

  1. Iti respect optiunea, dar totusi ….Calinescu pacalescu, nulitate absoluta, oportunist de mic? :))))))) Valeu, bro, ai dreptae, rau a ajuns Capitala! D’aia imi si pastrez optiunea de a nu mai baga anul asta bilete la loteria STS si probabil ca nici la anul. Mersi, dar nu ma simt in stare sa mai legitimez o batjocura desi pana acum am fost la fiecare scrutin de cand am drept de vot. Nu #mapisi pe el de vot, doar il pastrez pentru mine.

Leave a Reply