A doua zapada

Relaxati-va, in afara de sectorul 4 bineinteles ca prin Bucuresti nu s-a iesit cu nimic la deszapezit. Kiseleff e la fel ca la oricare alta zapada, la Charles de Gaulle intersectia a devenit la fel de impracticabila ca la Craciun (deci nu mergeti pe banda 3, aia dinspre scuar).
Azi dimineata am facut un drum pana la Otopeni, unde am ajuns in fix 20 de minute, in schimb inapoi am facut 40 de minute din cauza desteptilor care s-au trezit devreme in ideea in care orasul e liber.

Eu nu inteleg oamenii inteligenti ce conduc masini care nu se uita la dungile alea de pe strada. Ce, daca e un pic de apa si putina zapada dungile alea devin facultative? Asa scrie la lege? Sau dungile alea sunt facute ca sa nu fie incalcate si sa reglementeze circulatia pentru a fi mai fluenta?

Politia rutiera a iertat multe, pe motiv de criza, abia astept sa decreteze cineva ca s-a incheiat criza sa vezi cum ies baietii la vanat amenzi.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply