A inceput bac-ul, aceeasi distractie alte vremuri

De data asta nu s-au mai schimbat locurile, au ramas aceleasi scandaluri, au ramas aceleasi preturi, mai mult sunt aproape aceeiasi profesori. In schimb de data asta pare ca lumea are un interes mai mare fata de examenele de anul asta. Cel putin media are un interes mai mare.

Si crede cineva ca se va rezolva ceva? Astept maine sa apara pe net perlele de la bac editia 2008 de la proba de limba romana, sau  sa se stie variantele subiectelor de la scris cu cateva ore inainte iar copii sa invete ca sa ia toti note mari.

Si totusi, intr-o generatie dominata de hi5, myspace si toate  concertele din lume difuzate pe internet, unde mai e loc si de invatamant? Oare e prea tarziu ca invatamantul sa se mute intr-un final pe internet? Sau aceasta va fi doar generatia de sacrificiu.

si astfel se lanseaza intrebarea zilei: Exista cineva dintre elevi care trimite temele prin e-mail, internet, messenger? Mai mult, face cineva   temele pe calculator, sau doar pe caietele arhicunoscute?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: