Aberatiile cotidiene

Obosesc repede daca stau sa scriu despre tot ce se intampla in viata politica. Nu pot sa scriu despre demisia ministrului de interne, fara sa arat cu degetul catre politie, institutia care e total depasita de ceea ce se intampla afara.
Nu pot sa trec insa cu vederea si sa atrag atentia ca nimeni nu e in stare sa isi asume raspunderea in guvernul Boc. Iar Boc, probabil fiind invatat de catre Basescu (nu mai dau iarasi link catre singurul material video facut in exclusivitate de catre piticu.ro, care prezinta faptele), nu e in stare decat sa demita oameni, fara sa se gandeasca ca are pe cineva in loc.

Ideea lui “la poarta sunt 10 chinezi care asteapta sa  primeasca de lucru” nu se justifica. Adica or fi aia 10 la poartan, dar sunt calificati, isi asuma raspunderea, sunt pregatiti? Daca erau astfel, teoretic ar fi trebuit sa  fi fost deja acolo sus si sa isi faca treaba cum trebuie, nu sa fure.

Mai nou avem presa care se implica. Se implica in ce? Se implica in nimic crede Anca.

Eu zic ca se implica, insa nu se implica gratis. Si pentru ca si presa e o afacere, cine da mai mult castiga.  Cam asta se intampla acum, atunci presa scoate tampenii de genul Patriciu cumpara Intact, sau nu stiu cine politic a furat nu stiu ce.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: