Blogging as a job

Fiind un Bobby Voicu in devenire, am primit azi o groaza de intrebari despre cum pot sa fac bani din blog, cum pot sa castig bani de pe internet, sau daca eu fac bani de pe forumul meu. (!)

Sa stabilim doua chestii.
1. Un blog nu e un forum. Mai bine spune-i jurnal online, spune-i blog, spune-i loc de aruncat idei, sau loc de aberat, insa nu forum. Intr-adevar blogul isi poate crea o comunitate care sa genereze ceva actiuni pe langa blog, dar asta nu inseamna ca blogul ala e un forum, sau ca bloggerul, sau comunitatea sunt relevanti intr-un fel.

2. Urasc oamenii care cred ca pot scoate bani din blog, care isi fac un blog pentru o anumita pozitie intr-un anumit trafic, sau pentru o anumita suma de bani castigabila de pe urma blogului. Exact in momentul asta blogul nu mai are sens, exact atunci blogul e facut doar ca sa pui aberatii pe el, fara sa informezi lumea si fara sa aiba vreo utilitate.

De acum in colo discutiile pot continua. 🙂

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: