Adica cum?

Adineauri in Club A eu cu Greger, da e in Bucuresti.
Vine o tipa cu un tip la noi sa ne roage daca putem sa ii primim la masa ca e ziua fetei si ca n-a gasit locuri si ca vor fi mai multi si … zicem bine … ca pot sa stea cu noi la masa si asa noi nu stam mult.
Pana aici toate bune … tipa se duce sa ia de la bar diverse pentru cele 5 persoane deja stranse la masa, eu cu Greger luam bere …. bla bla.

Ideea era urmatoarea: ma … e ziua ta, te duci intr-un bar, n-ai masa, te rogi de doi tipi sa te primeasca la ei la masa, te primesc, e ziua ta totusi, nu le dai si lor o bere? Sau un multumesc asa de bun gust?
Bine … multumesc de bomboane 🙂  Desi … daca interactionam era mai frumos. Totusi e ziua ta, de ce sa stai retras(a) intr-un colt si sa te uiti la ceilalti cum vorbesc, iar tu sa nu zici nimic. Chiar daca erai cu prietenul, el nu stia daca sa vorbeasca cu noi sau nu.

Eh … mentalitate de oameni pierduti in lumea lor. Insa pentru tipa din gasca lor … blonda, cu ochii verzi ce m-a sorbit din priviri toata seara …. hm … e cam tarziu pentru mine … dar am zambit frumos, nu?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply