Adriana Iliescu

Am avut ieri … ocazia … intamplarea … nici nu stiu cum sa numesc evenimentul, sa o vad pe Adriana Iliescu si pe fetita ei.
Adriana Iliescu e femeia care la 67 de ani a nascut o fetita conceputa in vitro. (link)

Inca ma gandesc la ce am simtit. Nu a fost mila, nu a fost repulsie, nu a fost ura. Dar … sa vezi o bunica, care are o fetita mica, e ceva normal. Insa daca stii ca copila e fata si nu nepoata, e mai greu.  N-ar prea fi fost nimic rau in asta, daca n-as fi vazut cum arata fetita.
Luam o femeie de 67 de ani, o facem mai mica, cam de vreo 8 ori mai mica ca dimensiuni si-l numim copil.  In schimb, pastram pielea lasata de om batran, fata cu trasaturile triste caracteristice unui om batran parul care e drept, slinos si aspru.
Fetita era jucausa, desi manifesta in expresia fetei oboseala unor ani trecuti parca prea repede. Mama, in schimb zambea fortat. La fel cum iti zambeste cineva batran caruia ii faci o bucurie, dar care in sinea lui e trist si isi poarta povoara anilor.
Se chinuia, se chinuie rau cu fetita ei, iar asta se vede.

As fi vrut sa scriu acum ca nu e normal ce a facut d-na Iliescu, insa nu pot considera chestia asta anormala. Insa, nu e obisnuita, iar asta de obicei, ne sperie.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

15 thoughts on “Adriana Iliescu

  1. Pyuric, stai asa …. ca eu am de`a face cu din aia mici…de 6-7 ani … si cateodata chiar mai micuti. La facultate ai de`a face cu aia de 20 de ani … deci…trust me… nu e la fel ! 😉

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: