Am primit si eu digi mobil

A venit un nene de la RDS adineauri cu o cutie mare, cu muulte telefoane in ea, mi-a dat un digi.mobil, m-a mintit ca e gratuit si ca asa va ramane. Cu 10 centi pe mobil si gratuit in reteaua RDS. Acum sper numai sa imi scada factura de la telefonul fix.

Cat despre telefon, e ala auriu. Stai sa caut si numarul de telefon sa-l trec aici ca sa stiu de unde-l gasesc. 0770 364 152.

Bine asta nu-i telefonul meu, dar ma voi bucura putin de el, cat mai sunt chirias aici. Partea interesanta e ca se incarca pe usb si are jack pentru casti. Nu are radio. Pare ca se misca mai bine meniul.
Singurele chestii de care ma intreb, daca digi mobil suporta apel video, daca face apel video, daca bulbul ala din dreapta difuzorului telefonului e o camera video si cu cine ma vorbesc eu pe video. Pe langa asta sper sa fie gratuite minutele in RDS pentru ca sub nici o forma n-am nici un interes sa sun in alte retele.
Si inca una, nu cred ca stie de apel video. Atunci de ce mai scrie 3G pe el?

Nah ca acuma umblu cu salba de 4 telefoane la mine.

Update 2: Daniii imi dai si mie niste drivere pentru telefonul asta? Ca daca il conectez la calculator imi cere.

Updates:  Cica la Pitesti n-au mai ajuns telefoanele cu 3G, respectiv cu camere video asa ca le-au dat acolo diverse alte modele de huawei care nu stiu sa faca poze. In schimb daca vreti telefoane digi mobil se descarca in fiecare zie la centrele de difuzare.
Acoperirea lasa de dorit, daca te misti iti pica convorbirea. Nu mi-a mers din autobuz, iar la metrou stie sa se bage pe celelalte retele cand e vorba de apeluri de urgenta, cum azi am stat pe cosmote. In schimb, daca ai noroc si metroul e mai aproape de suprafata, prinzi si putin semnal de RDS.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: