Andrei Neagu a lansat primul său album din carieră: „VERSUS”

Andrei Neagu a lansat primul său album din carieră: „VERSUS”

După lansările pieselor “The Way She Moves”, “Camera Ta” sau “Vrăjitoarea”, Andrei Neagu revine în atenția publicului cu primul material discografic intitulat “VERSUS”. 

Andrei Neagu și-a început călătoria muzicală la 10 ani, atunci când sub îndrumarea mamei, a pus pentru prima oară mână pe chitară, iar astăzi este un artist care “respiră muzică”. 

Albumul este așa cum susține artistul Andrei Neagu „încununarea tuturor momentelor pe care le trăiește în cuplu pe perioada mai multor ani”. De la momentul în care deveniți „ÎDoi, ca apoi să ajungi în Camera Ta și să descoperi că în celălalt există un Sinner, un păcătos pe care-l știi doar tu. Uneori, în cuplu te simți Prea Departe de partener, iar dorința de revedere există. One Wish” a fost scrisă când artistului Andrei Neagu i-a fost dor. Nu pentru că se certase cu iubita, ci pentru că s-au simțit atât de bine împreună încât timpul a părut extrem de scurt.  

Acestea sunt câteva din piesele care formează  împreună un puzzle cu universul oricărui cuplu. Fiecare melodie spune o poveste atât prin versuri, cât și prin clipuri.  

Videoclipul cel mai recent lansat este al piesei „One Wish”, unde coregrafia Teodorei Tudose surprinde prin senzualitate și gingășie, iar Andrei Atabay devine partenerul de dans ideal. Video-ul este filmat și editat de însuși cântărețul Andrei Neagu. 

Piesele din albumul „VERSUS” se pot găsi pe Spotify, Apple Music și toate celelalte platforme de streaming. În același timp, albumul poate fi găsit și în variantă fizică pe Bandcamp. 

M-a rugat Andrei sa vă arăt această piesă și câteva cuvinte despre el. Oricum aș fi făcut-o, dar Andrei a scris chiar și un comunicat de presă pe tema asta. Vă place piesa?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply