Angajam vanzatoare

Daca te uiti prin magazine peste tot vei vedea numai asta. Mai rau, daca te duci in IDM Basarab vei vedea ca sunt magazine inchise din cauza ca n-au vanzatoare. Ceea ce e si normal. Toate vanzatoarele au plecat in Italia, Spania si asa mai departe. Castiga acolo aceeasi suma pe care ar fi castigat-o in Romania, insa de 3 ori mai mare pentru ca e in euro.

Acuma, stau si ma intreb, daca salariul unei vanzatoare nu depaseste 900 de lei, cat ar trebui sa fie ca sa revina ele din europa? 900 de euro?

Pe langa asta, mai auzeam eu zilele astea pe cineva care se lauda ca vai doamne acuma putem iesi linistit in Bucuresti noaptea, pentru ca nu ne mai da nimeni in cap. Pai bineinteles ca nu ne mai da nimeni in  cap, toti au plecat din Bucuresti, acolo unde au vazut ca se poate fura mai usor, mai ales acolo unde e din belsug si fara sa se afle. Ce ar fi ca toti delicventii sa vina inapoi in tara, cum sugera nu stiu cine om politic, pai ar insemna ca la noi se va fura si se va da in cap ca in codru. Sa-i lase acolo daca nu-i prind, macar ne scapa pe noi de o grija, sau poate trimit si ei bani acasa la familii.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply