anost si antisocial

anost si antisocial

Spuneam eu mai devreme ca cine nu fumeaza nici nu socializeaza si nici nu se poate integra frumos in societate.
Mare dreptate am avut.  Am doua saptamani de cand nu mai fumez, deja fumul de tigare ma deranjeaza indeajuns de mult incat sa il evit. Caut sa ii evit pe cei care fumeaza pe langa mine, la munca folosesc sala de mese in care miroase doar a mancare si nu se fumeaza.

Intr-un fel e placut, stai linistit ai mai mult timp liber, iti simti organismul un pic mai vioi, raman mai multi bani de bere.    Dar pierzi legatura cu cei care te inconjoara, nu ii mai vezi pe prieteni, nu mai poti sta mult la cafea cu cei care fumeaza, mai mult de atat nu mai ai ce discuta cu ei. Adica atat timp cat fumezi tragi un fum, pauza de mestecat tutunul, expiri fumul si iti continui ideea. Daca nu fumezi din doua respiratii ai terminat ideea si te uiti la ala de langa tine care fumeaza si ti se pare pierdere de timp.
La party-uri e cel mai greu, daca te obisnuiesti si ai putea sa suporti fumul de tigare existent intr-o camera la un moment dat e bine, dar ce faci ca se aplica regula de mai sus. Toata lumea se simte bine, zambeste si glumeste, tu te simti in plus ca n-ai tigarea in mana, ca nu faci acele pauze de tutun la fel ca ei. Ca sa nu zic de haine, am ramas perplex acum doua seri cand m-am intors de la un party cat de mult puteau sa-mi miroasa hainele a tutun. Adica … wow, mult prea mult. Si n-am stat decat vreo 3 ore.

Sa nu zici acum ca hai sa iti schimbi prietenii sau sa iti faci altii care nu fumeaza. Asta nu vreau sa fie un incovenient sau vreun criteriu care sa intervina intre mine si prietenii mei. Culmea, tot pe mine ma supara faptul ca eu le cer sa fumeze mai putin:)

Si culmea iarasi, nu zic sa nu fumezi, sau sa fumezi, dar catamai plictiseala fara o tigare.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: